Водещата Опра Уинфри ще помогне на херцогинята да организира партито.  На

...
Водещата Опра Уинфри ще помогне на херцогинята да организира партито. 
На
Коментари Харесай

Вижте как Меган Маркъл ще отпразнува 40 -ия си рожден ден

Водещата Опра Уинфри ще помогне на херцогинята да провежда празненството. 

На 4 август Меган Маркъл навършва 40 години. Херцогинята на Съсекс възнамерява непретенциозно празненство вкъщи. 65 посетители, в това число международни звезди, са поканени в имението за 14 милиона $ в Монтесито.

Рожденичката избра да чества рождения си ден вкъщи. До нея ще бъде обичаният й брачен партньор, принц Хари, както и децата им-двугодишният Арчи и бебето Лилибет, което се роди на 4 юни. Кралското семейство неотдавна припозна дъщерята на херцозите на Съсекс. Сега Лилибет е на осмо място в листата с наследници на кралския престол.

Не и без Опра Уинфри
Известно е, че известната тв водеща поддържа топли другарски връзки с непокорната двойка, по тази причина им предложи уредника на празненството Колин Кауи. Известният холивудски водещ на празниците е прочут с това, че провежда незабравими занимания за доста звезди. Обикновено Кауи провежда доста екстравагантни празненства.

Принц Хари също прави всичко допустимо за жена си. Херцогът поръча многослойна торта от локалната пекарна Posies & Sugar. За гостите се подготвят и локални артикули и виновност.
Въпреки, че в Калифорния бяха разхлабени ограничаващите ограничения и херцозите на Съсекс можеха да си разрешат да купонясват инавън, те явно отдават желание на домашния уют, оповестява The Sun.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР